25.06.2024

U17 на Хебър завърши с успех сезона, но трудното предстои

0
Хебър U17
Spread the love

В двубой от последния кръг на Елитната група (U17) отборът на Хебър набор 2007 записа престижна победа с резултат 2:1 над столичния Национал.

Точни за Хебър в тежкото и горещо време бяха Даниел Ангьозов от дузпа, която сам си спечели в края на полувремето и гол на Кристиян Радулов в средата на второто, след асистенция на Мартин Тодоров.

Така хебърци след положени доста усилия и труд през цялата година, гарнирани с множество запомнящи се представяния и резултати, заслужено гледат към ваканционния период. Бъдещето за момчетата от набор 2007 в турболентното лято, което се очаква и множеството въпросителни към цялата структура на Хебър предстои да се разбере и посоката, в която ще поемат. Дали на някои от тях, както и на играчи от втория отбор на Хебър ще бъде осигурена изява за доказване в представителния тим? Дали втория отбор на Хебър ще бъде запазен с цел,поле за изява на излизащите от школата момчета? Или посоката ще бъде друга, предстои да се разбере, след задаващите се, структурни, треньорски и ръководни промени в цялата структура. На този етап единствено си заслужава да се отправят поздравления за труда на всички деца и треньори, от най-малки до най-големи, за труда през цялата година. Както и за подкрепата на всички родители,за преодоляването на всички трудности!

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *