25.06.2024

4 ШАМПИОНСКИ ТИТЛИ ЗА БОЙЦИТЕ НА СПАРТАК (ПАЗАРДЖИК)

0
Спартак (Пазарджик)
Spread the love

Състезателите на Спортен клуб по Кикбокс “Спартак” (Пазарджик) спечелиха 4 шампионски титли от Държавното индивидуално първенство по кикбокс в най-тежкия и атрактивен стил К-1, което се проведе в Нова Загора.

Спартанци взеха участие с шестима състезатели в различните възрастови групи, като се отчетоха с пет финала, от които спечелиха четири.

“Спартак” (Пазарджик) се класира на 3-o място в отборното подреждане, като за първи път два клуба завършиха с еднакъв брой медали – „Патриот“ (Дупница) и „Спартак“ (Пазарджик). Така третото място бе поделено между двата клуба, а преди тях се наредиха „Вокил” и “Шуменска крепост” с по 5 златни отличия.

Шампиони станаха Александър Рибников, Александър Златанов, Ангел Коцев и Даниел Маринков, като Златанов, Горчев и Коцев са ученици на Спортно училище Пазарджик с профил кикбокс.

Ето представянето на отделните състезатели:

Александър Рибников – убедителен шампион в категорията си (-67 кг.), като успя да приключи последните си две срещи с технически нокаут и лекарска забрана.

Александър Златанов – убедителен шампион с 3-0 съдийски гласа, (кадети 48 кг.)

Ангел Коцев – шампион с технически нокаут, (-54 кг. кадети)

Даниел Маринков – убедителна победа с 3-0 съдийски гласа (кадети -51 кг.)

Александър Горчев – второ място (юноши младша възраст -45 кг.)

Атанас Димов – отпада на 1/4-финал.

През следващия месец Атанас Димов, Александър Рибников и Цветан Насковски ще представят клуба на престижната Световна купа в Истанбул в стил лоукик.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *