18.06.2024

ШАМПИОНСКА ТИТЛА ПЛЮС СРЕБРО И БРОНЗ ЗА РАЯ ПАШОВА ОТ БАДМИНТОН-СКУОШ КЛУБ ПАЗАРДЖИК

0
Бадминтон
Spread the love

Състезателката на “Бадминтон-скуош клуб Пазарджик“ Рая Пашова завоюва пълен комплект медали от Държавното лично първенство за юноши и девойки под 17 години в Хасково. В надпревараха участие взеха над 100 състезатели от 21 клуба.

Рая Пашова е Държавна шампионка на двойки девойки. С партньорка Стела Стайнова (Стара Загора) двете състезателки завоюваха златните медали, като на финала победиха тандема Десислава Каркадакова/Диляна Ангелова (НСА/Варна) с 2:0 гейма.

На смесени двойки Рая Пашова с партньор Цветан Иванов (Левски София) е втора, като на финала загубиха от Боян Боев/Стела Стайнова (Стара Загора) с 21:19/21:16.

На единично девойки Пашова е трета, като на полуфинала загуби от Десислава Каркадакова (НСА) с 0:2 гейма и остана с бронза.

Отлично представяне записа и Валари Кръстева, която с партньорка Десислава Анастасова (Варна) на двойки девойки, завоюваха бронзовите медали, отпадайки на полуфинал от Каркадакова/Ангелова. На единично девойки Валари е девета.

При момчетата Адриан Симеонов и Валари Кръстева са 5-ти на смесени двойки, като отпаднаха на крачка от медалите, а на единично Адриан е девети.

Кристиян Пашов/Василен Гълъбов при двойките юноши се класираха на 5-то място. От клуба отчетоха и много добро първенство за Виктор Минеков, Мартин Попов и Георги Златарев.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *