24.06.2024

Хебър направи футболен празник, много забавления и усмивки за малчуганите от Пазарджик (СНИМКИ)

0
Хебър Пазарджик
Spread the love

Детски футболен турнир под мотото „Футболът е щастие“, се проведе на 5-и юни (сряда) на стадиона на ФК Хебър 1918 – „Георги Бенковски“. Участие във футболния празник взеха деца от всички детски градини в град Пазарджик на възраст от 4 до 7 години.

Домакин и организатор на празника за малчуганите се превърна ДЮШ на Хебър. Треньорският състав успя да организира малчуганите в различни състави и ги изправи пред футболно предизвикателство, а именно футболен турнир на официалния терен „Георги Бенковски“. За малчуганите беше осигурен музикален фон, изпъстрен с различни детски песничики. За всеки участник домакините бяха осигурили медал, а за всяка детска градинка имаше и купа с логото на клуба. С любезното съдействие на пицария „Фурната“ и фирма „Бачково“ бяха осигурени пици и напитки за малките футболисти. Емоциите бяха гарантирани, а ефекта, усмивки на детските личица беше постигнат.

На събитието беше уважен и рожденият ден на легендата Васко Василев, който навърши 62 години.

От ръководство на ДЮШ Хебър и всички треньори изказаха огромни благодарности към всички над 100 малки участници и почти същия брой техни родители за доверието и подкрепата, които те осигуриха за реализацията на този футболен празник.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *