21.07.2024

Хебър има нов президент и УС

0
Валентин Василев - Валдани
Spread the love

Пазарджишкият строителен предприемач Валентин Василев – Валдани е новият президент на ФК Хебър. Бизнесменът заменя на поста Владимир Гаджев, който бе начело на „зелените“ през последните 3 месеца.

Валдани ще управлява клуба с помощта на 7-членен УС, в който освен него попаднаха бившият национал Йордан Минев, кметът на Добровница – Гурко Митев, журналистът Димитър Комсийски, икономистът Лазар Костов и бизнесмените Николай Ичев и Димчо Ганев.

В края на събранието присъстващите дебатираха по няколко основни теми, свързани с дейността на Хебър – бюджета на клуба за сезон 2024/2025 г., взаимодействията с местната власт, работата в ДЮШ-а на клуба, селекция и подготовка, привличането на допълнителни спонсори и т.н.

Като член на Общото събрание и председател на комисията по Бюджет и финанси в местния Общински съвет, Атанас Шопов още веднъж препотвърди позицията си от неформалната сбирка преди три седмици, когато заяви, че ще се ангажира да внесе на сесия на ситирапламента искане за целева помощ към ФК Хебър 1918 в размер до 800 000 лв.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *