18.06.2024

ФК БРАЦИГОВО ОРГАНИЗИРА ТРАДИЦИОНЕН КОЛЕДЕН ТУРНИР

0
Spread the love

На 26-и и 27-и декември ФК Брацигово съвместно с БФС и Община Брацигово и тази година ще организират традиционния си Коледен турнир, който отново ще бъде с благотворителна цел. Каузата тази година ще бъде “Заедно за Деян”.

Деян е на 39 години, от Пазарджик. Женен и с две малки деца – на 7 и почти на 6 г. Приятелите му казват, че е трудолюбив, честен, добър и весел човек.

Заедно за Деян

През месец август се установява, че той има наличие на агресивен злокачествен тумор – Дифузен глиален тумор. Консилиум от специалисти назначават незабавно прилагане на лъче и химио терапия. Това е първата стъпка в борбата, за да се предодвратят разсейки в мозъка и нарастване на тумора.

До момента семейството е заплатило със собствени средства и помощ от близки над 15 000 евро за изследванията и първия месец лечение и е непосилно да осигурят нужната сума за последващата терапия. – около 9000 евро за месец лъче- и химиотерапия. Затова е необходима допълнителна подкрепа, за да се осигурят средствата за тази борба за живот.

ФК Брацигово

Благотворителният турнир отново ще включва футбол на малки врати, Коледен Базар и търг с фланелки на едни от най-известните ни футболисти. Организаторите вече имат получени фланелки от Димитър Илиев (Локомотив (Пд)), Тодор Неделев (Лудогорец), Адриан Краев (Левски), Димитър Евтимов (ЦСКА), Ивелин Попов (фланелка от нац. отбор), Иван Минчев (Славия) както и такива от Берое и Етър (Велико Търново). Те ще бъдат пуснати на допълнителен търг в страницата на ФК Брацигово във фейсбук. Таксата на отбор за включване в турнира на малки врати, тази година ще бъде 150 лв., а заявките за участие се приемат до 22-ри декември на посочените телефони. Атанас Трендафилов 0892054924 и Жоро Тодовичин 0893676944.

Начините, по които всеки може да помогнем на Деян, са :

Дарителска сметка:

BG67UNCR70001525028208

Деян Иванов Спасов

Deyan Ivanov Spasov

PayPal: zaednozadeyan@abv.bg

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *