18.06.2024

Феновете: Хебър е над всички и всичко! Не го правете заложник на политически интриги!

0
ФК Хебър - фенове
Spread the love

С настоящата декларация феновете на Хебър отправиха апел към ръководството на любимия си клуб в лицето на президента Елизар Спасов и кмета на община Пазарджик Петър Куленски в най-кратък възможен срок да проведат среща, в която открито да се изясни бъдещето на футболния клуб и да набележат стъпки за стабилизирането му, с което да се сложи край на спекулациите и нагнетяването на напрежение от последните седмици.

Хебър е над всички и всичко! Не го правете заложник на политически интриги!

До този момент умишлено мълчахме, давахме време на страните и изчаквахме да видим как ще се развият събитията, защото винаги сме искали да сме възможно най-далече от политическите боричкания и да не даваме повод на партийни клакьори да си правят пиар на гърба на публиката на Хебър. Противоречивото отразяване и неадекватните реакции на някои псевдо-капацитети относно посланието ни от мача с ЦСКА 1948 миналата събота показва само колко вярна е принципната ни позиция.

АКО ПРИКАЗКАТА ХЕБЪР СВЪРШИ – ВАШИЯТ КОШМАР ЗАПОЧВА

В това послание, издигнато по време на мача, едни припознаха заплаха към настоящото ръководство на клуба, а други към новия кмет. Веднага се появиха „експерти“ по фенство, които да ни дават непоискани съвети какво всъщност трябвало да направим. Разбира се без дори да знаят, че в импровизирана среща след мача, феновете отправиха редица въпроси към президента Елизар Спасов и други членове на ръководството. Оценяме тяхната готовност за открит диалог с нас и факта, че изразиха публично своята готовност да работят заедно с новия кмет на община Пазарджик за намиране на решение за подсигуряване на съществуването на Хебър.

Успоредно с това в най-близко бъдеще ще проведем среща с новия кмет, който изрази готовност за това, което оценяме, като важен и позитивен жест, в която също ще поставим някои въпроси към него. На този етап обаче по-важната среща е между ръководството на клуба и кмета, защото от тяхната готовност да се обединят около нашата кауза, зависи, дали ще го има Хебър. Това е първата логична стъпка и отново призоваваме да се проведе в най-кратък срок. От нейните резултати ще се разбере, кой застава реално зад думите си и милее за Хебър и кой гони други интереси, които неминеумо ще доведат до срамен завършек, както през 2001-ва година или дори фатален, както през 2012-та година.

Призоваваме феновете на клуба да следят изкъсо случващото се и да са в готовност да се борим за това, което обичаме, но да не се поддават на провокациите на платени виртуални олигофрени, които се опитват да създават напрежение противопоставяйки грозно гражданите на Пазарджик на различен принцип, спекулирайки не само на гърба на Хебър, но и на този на кмета Петър Куленски. Интригантствайки срещу Хебър (нека не забравяме, че освен за представителния мъжки състав, говорим и за над 350 деца на Пазарджик, и техните треньори) и опитвайки се да очернят дори привържениците му, те не помагат на новия кмет, а напротив, дори му вредят.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *