25.06.2024

Столичен рефер ще свири на Хебър ll срещу Балкан

0
Мартин Марков
Spread the love

Столичният рефер Мартин Марков ще раздава правосъдие в битката между отборите на Хебър II и Балкан (Варвара). Лайнсмени ще бъдат Радослав Вутов от Своге и Димитър Мекушин. Делегат на двубоя ще бъде съдийският областен шеф Цанко Миндалов. 

36-годишният рефер Деян Георгиев пък ще ръководи съботния мач между тимовете на Брацигово и Чепинец. Арбитърът от Стамболийски записа в кариерата си 16 мача като асистент-съдия във втора дивизия. 

Негови помощници в двубоя от „А“ Регионална група – Пазарджик ще бъдат Невелин Гугутков и Ангел Станчев. Делегат на срещата ще бъде Мариан Дойчев.

Преподавателят по ФВС, Васил Лукаев получи наряд за мача между Левски (Паталеница) и Сарая. Лайнсмени ще бъдат Деян Танев и Теодор Тодоров. Делегат на мача ще бъде Стефан Ненчев.

Сблъсъкът между Вихър (Ветрен) и Спартак (Пещара) бе поверен на Тодор Пенков. Странични съдии ще бъдат Ензо Златански и Мартин Шопов. Делегатски пратеник ще бъде Александър Аврамов.

Съдийската селекция за двубоя между тимовете на Звезда (Семчиново) и Сарая ще включва главния рефер Найден Гатев и асистентите му Георги Шиндаров от Панагюрище и Георги Шипаров. Оценките на арбитрите ще оформи Петър Стайков. Двубоят ще се изиграе на стадион „Локомотив“ в Септември.

Цветомир Карагьозов ще следи за спазването на правилата на мача между Тракия (Мирянци) и Тракия Пазарджик. Тъчрефери ще бъдат Димо Найденов и Радостин Владов. Делегатски пратеник ще бъде Костадин Кобаков.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *