25.06.2024

СК Шампион нямат спирка, грабнаха хеттрик на държавното до 19 години

0
СК Шампион
Spread the love

Завърши Държавното първенство по модерен петобой за девойки и младежи до 19 години в Пазарджик.

При девойките шампиони – са отборът на СК Шампион Пазарджик в състав – Теодора Маринова, Димитра Гилова и Наталия Шопова. Като в индивидуалното класиране Теди Маринова е вицешампион. При юношите абсолютно превъзходство на атлетите на СК Шампион Пазарджик и Спортното училище в града ни. Първият им отбор е Държавен шампион в състав – Емил Грозданов, Радослав Христов и Томас Григоров, вторият отбор е сребърен медалист в състав – Костадин Бельов, Васко Топалов и Антон Велчев, трети са отново пазарджишките шампиони в състав – Станислав Димитров, Красимир Пиронков и Пол Лалов. В индивидуалното при юношите Емил Грозданов е първи, следван от Радослав Христов и Томас Григоров, като и тримата са ученици от Спортното училище.

„Няма как да не сме доволни от нашите състезатели. Всички лични и отборни победи се дължат на голямата вътрешна конкуренция, на добрата материална база и правилно провежданият тренировъчен процес“, коментираха за SportNewsPZ треньорите на СК Шампион Пазарджик Валентин и Анна Георгиеви.

Предстои пред клуба Държавно първенство за младежи и девойки до 21 години, както и при мъжете и жените, следващият уикенд във Велико Търново, а ние от SportNewsPZ им желам да ни зарадват с още много медали.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *