18.06.2024

Свърши се! Всички членове от УС на ФК Хебър хвърлиха оставки

0
ФК Хебър
Spread the love

Всички членове на УС на клуба са депозирали днес следобед оставките си в деловдството на бул. „Бенковски“ 200. Това се случва само 4 дни след регистрацията на новоизбрания УС в Агенцията по вписванията и 10 дни подир провеждане на редовното Общо отчетно-изборно събрание на клуба. По надлежен ред заявленията си за освобождаване от длъжност до Общото събрание на Сдружение с нестопанска цел Хебър 1918 са подали председателят Елизар Спасов и членовете Ива Забуртова, Александър Иванов, Йордан Минев и Ренета Камберова, твърди Марица.

Като мотив за крайното си действие ръководството на ФК Хебър изтъква сваленото доверие на кмета на Общината Петър Куленски и възраженията му свързани с преизбиране на Управата на отминалото Общо събрание.Оперативното ръководство на Хебър и УС в оставка ще продължат да изпълняват функциите си до провеждане на Извънредно Общо събрание.

Припомняме, че по-рано днес оставка подаде и директорът на Детско-Юношеската школа на тима Кирил Божков. Мотив за неговото решение е започналата стачка на треньорите от школата, които чакат изплащане на две заплати.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *