18.06.2024

ПОРЕДНИ УСПЕХИ ЗА ДЖУДИСТИТЕ НА “КОДОКАН“

0
СК Кодокан
Spread the love

Открит турнир по джудо за деца събра през почивните дни състезатели от цялата страна в Панагюрище. Турнирът се организира за поредна година от Спортен клуб „Панагюрище“ с партньорството на Българската федерация по джудо и община Панагюрище.

Пазарджик бе представен от състезателите на СК“Кодокан“, които в различните възрастови групи се представиха отлично и донесоха на отбора пълен набор от медали.

Ето и класирането:

Във възрастова група юноши младша възраст /2009-2010 г./:

Първо място и златни медали завоюваха Николай Димитров в кат. до 46 кг. и Димитър Баймаков в кат. до 73 кг.

Втори в класирането в категория до 55 кг. стана Мариян Куртаков, а в категория до 73 кг. среброто отиде при Цветомир Вълков.

Ивайло Чочев в категория до 50 кг., Йоан Пенков в категория до 66 кг. и Виктор Пепелов в категория +73 кг. се класираха на трето място.

При девойките младша възраст състезателките на „Кодокан“ завоюваха един златен медал – на Йоана Алексиева в категория до 57 кг. и един бронзов – на Николета Маврова в кат. до 48 кг.

Младите надежди на СК „Кодокан“, които са ученици в Спортното училище, показаха борбен дух и в това състезание и дават заявка за още по-големи бъдещи спортни постижения.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *