25.06.2024

Пенев води испанец за кондиционен треньор в Хебър

1
Любомир Пенев
Spread the love

Хебър е напът да се сдобие с нов кондиционен треньор от утре, разбра SportNewsPZ.

Става дума за човека на Любослав Пенев – Пабло Гомес. Завършва спортна наука в Севиля. Работи като кондиционен треньор в трета дивизия в Испания. От май 2013 до октомври 2013 е кондиционен треньор на школата на Локомотив София. Кондиционен треньор на школата на ДИТ София. От октомври 2014 до декември 2015 работи в Септември София, а от януари 2016 до април 2016 е кондиционен треньор на Ал Мерейх Судан. Междувремено учи в НСА София. На 8 февруари 2019 влиза в щаба на Любослав Пенев в ЦСКА и напуска на 3 май 2019. От лятото на 2020 е кондиционен треньор на Царско село в щаба на Любослав Пенев. На 31 март 2021 влиза в щаба на Любослав Пенев като помощник треньор. Носител на купата на България за сезон 2020/21. На 13 октомври е назначен за кондиционен треньор на Царско село в екипа на Любослав Пенев. 

По-рано днес пък от клуба обявиха, че в четвъртък ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен новия треньор. Грешката е в пазарджиклии, които най-вероятно са имали предвид, че Ел Голеадор е подписал нов договор с клуба. 

На брифинга освен Пенев ще присъстват още кметът на Пазарджик Тодор Попов и членът на Управителния съвет на Хебър Елизар Спасов. 

Новият договор на Любослав Пенев с Хебър е за една година, като е подписан в последните няколко дни. Специалистът вече работи по лятната селекция на отбора. 

Loading

1 thought on “Пенев води испанец за кондиционен треньор в Хебър

  1. А Давид знае ли? Нали писахте, че Любо е напуснал? Да не се окаже Пабло? Второто му име ще оставя на вас да поработите малко, за да го разберете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *