18.06.2024

Отново шумно представяне за СК Шампион, този път в Шумен

0
СК Шампион
Spread the love

Миналият уикенд в Шумен се проведе лично и отборно Държавното първенство по модерен петобой за девойки и юноши до 13 г. и до 15 г. СК Шампион Пазарджик се представи с пълни отбори и в двете възрасти. Участваха най добрите състезатели от всички центрове по модерен петобой в България общо 147 юноши и девойки.

Атлетите на СК Шампион, който са и ученици от Спортното училище спечелиха две индивидуални титли при юношите до 13 г. – Лъчезар Чакъров и при юношите до 15 г. – Михаил Чакъров. След много силно представяне в бягането и стрелбата братя Чакърови не дадоха шанс на конкуренцията и се поздравиха с победи! Като малкият Лъчко показа характер и в горната възраст, но усилията му стигнаха до бронзов медал. Отборът при юношите до 13 години взе бронзовите медали и купата за трето място в състав – Лъчезар Чакъров, Давид Чанев, Александър Атанасов и Георги Семенчиков. При юношите до 15 г. отборът им грабна шампионската титла, купата и златните медали в състав – Михаил Чакъров, Лъчезар Чакъров и Стивън Георгиев. Вторият отбор пък успя да се пребори за бронзовите медали в състав – Стилян Грахов, Йордан Андонов и Георги Георгиев от общо 14 отбора. Успешно се представиха и девойките на клуба в малката възраст Никол Тонкова успя да се класира на трето място в индивидуалното класиране, а в отборното останаха четвърти от общо 12 отбора в състав – Никол Тонкова, Наталия Георгиева Йоана Руменова и Стела-Мари О Ноуха. При по големите девойки Сара-Мари Рамадани стигна до сребърният медал в индивидуалното класиране, а в отборното състезание завоюваха златната купа и медали в състав – Сара-Мари Рамадани, Никол Тонкова и Ваня Стоилова.

След това състезание, състезателите Лъчезар Чакъров, Михаил Чакъров, Стилян Грахов, Нокол Тонкова, Сара-Мари Рамадани и Томас Григоров заминават на 27.06.2023 г. за Европейското първенство в Германия, пожелаваме им успех и късмет!

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *