25.06.2024

Медали, медали и още медали за СК Шампион

0
СК Шампион
Spread the love

Много силно представяне направиха спортистите от СК „Шампион“ на Държавното първенство по модерен петобой за младежи и девойки до 21 г. и мъже и жени. Атлетите, които са ученици в Спортното училище на Пазарджик записаха впечатляващи успехи на поредния кръг в София.

Индивидуално при девойките, както и при жените Теодора Маринова се пребори за сребърния медал, след като беше с първа фехтовка и първо плуване. Отборът на шампионите, обаче, в състав – Теодора Маринова, Димитра Гилова, Наталия Шопова и Ивелина Пиронкова, беше безконкуренция в надпревара и заслужено се поздравиха с шампионската титла и при девойките и при жените.

Снимка: СК Шампион

При момчетата Емил Грозданов, сътвори истински подвиг, след като изоставаше след фехтовката и плуването на близо минута от прекия си конкурент Александър Върбанов от НСА-София и успя със шампионско представяне в бягането и стрелбата да грабне безапелационно шампионската титла при младежите до 21 г.

Снимка: СК Шампион

Радослав Христов и Томас Григоров спечелиха златната купа и златните медали в отборно първенство. В надпреварата при мъжете Емо остана трети в индивидуалното класиране и заедно с Радослав Христов и Томас Григоров спечелиха сребърната купа и сребърните медали.

Много силно представяне направиха и другите атлети, Васил Топалов и Георги Илиев, които се класираха в топ 10. СК „Шампион“ Пазарджик показаха и на този кръг от Държавно първенство, че е топ отборът по модерен петобой в България.

Снимка: СК Шампион

От ръководството на клуба изказаха и благодарности за подкрепата на всички приятели и родители!

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *