25.06.2024

Доминация на СК Шампион при юноши и девойки

0
СК Шампион

Снимка: СК Шампион

Spread the love

На 25-26.03.2023г. СК ШАМПИОН Пазарджик взе участие в Държавното първенство и Международен турнир по модерен петобой за юноши и девойки до 17г. и до 19 г. във Велико Търново

Състезанието премина при тотална доминация на нашите атлети. Ето и резултатите:

При момчетата до 17г. Индивидуално шампион стана Томас Григоров следван от Васил Топалов, Георги Илиев и Костадин Бельов в отборното класиране първи СК „Шампион“ първи отбор в състав Томас, Васко и Георги и втори СК „Шампион“ втори отбор в състав Костадин Бельов, Красимир Пиронков и Станислав Димитров.

При момичетата до 17г. Теодора Маринова се класира втора в индивидуалното класиране и заедно с Наталия Шопова и Ивелина Пиронкова грабнаха златната купа и златните медали в отборно, вторият ни отбор в състав Никол Тонкова, Иванка Стоилова и Сара – Мари Рамадани вземаха сребърната купа и сребърните медали.

При момичетата до 19г. Теодора Маринова се класира втора в индивидуалното и заедно с Наталия Шопова и Димитра Гилова се окичиха със златните медали и златната купа.

Надпреварата при юношите до 19г. се оказа черешка на тортата СК ШАМПИОН участва с три отбора 9 състезатели, като и трите отбора се качиха на подиума и завоюваха по два комплекта купи и медали от Държавното първенство и Международният турнир Първият отбор в състав Емил Грозданов, Томас Григоров и Радослав Христов са първи,следвани от вторият отбор в състав Васил Топалов, Георги Илиев и Константин Бельов и трети са третият ни отбор в състав Красимир Пиронков,Димитър Сотиров и Станислав Димитров. До този момент в клуба е спечеил много купи и медали но за първи път печелят трите отбора на Държавното първенство до 19год. Затова този успех се оказа исторически за успехите на Пазарджишкия клуб Шампион.

В индивидуалното класиране на юношите до 19г. Емил Грозданов е първи а Томас Григоров е втори.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *