24.06.2024

Две деца от ДЮШ на ФК Хебър, бяха избрани за летния лагер на Campionia

0
Мартин Малинов и Василен Василев
Spread the love

Две деца от ДЮШ на ФК Хебър, бяха избрани за летния лагер на Campionia. Това са Мартин Малинов и Василен Василев, които са набор 2013. Под ръководството на треньори от България, Сърбия и Англия, те ще преминат петдневно обучение в конкурентна среда от свои връстници.

Треньори в кампа са: Адриан Ганчев, който стартира своята треньорска кариера в Англия, където работи и в момента, в школата на Улвърхемптън. Бил е треньор по време на редица футболни кампове, на английския клуб по света, в това число и дори в далечния Тайланд.

Кирил Мицов, притежава изключително дълбоки познания за холандската методика Корвър. Като отговорник за подготвителните възрасти във ФК Кюстендил, той е с основна заслуга за подписването на договор с Корвър.

Калоян Димитров, бивш национален състезател, по плажен футбол, като фокусът му ще бъде работата върху компоненти от играта, които е много по-лесно да бъдат тренирани на пясък, като например задни и странични ножици.

Ренато Пирша, който е директор на Корвър за Сърбия, Черна гора и Северна Македония. Той е човекът, който е в основата на прокарването на тази холандска методика в Цървена звезда. Също така е организатор на най-добрите кампове в западната ни съседка.

Александър Захариев, е един от основателите на платформата и главен идеолог на тренировъчния план на кампа. Той е треньор, който не спира да се развива през последните години. Опитът му в българския детско-юношески футбол, съчетан с множеството семинари, обучения и стажове в Западна Европа, му дават изключително точен поглед върху нещата, които липсват в тренировъчния процес.

„За нас е чест, деца от Хебър да бъдат част от най-иновативния и полезен за тях футболен камп в България“, добавиха от пазарджишкия клуб.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *