18.06.2024

Бивш италиански национал ще дирижира играта на ВК Хебър през новия сезон?

0
Мichele Baranowicz

Снимкa: http://www.top-volley.it/

Spread the love

Бившият италиански национал от полски произход Микеле Баранович ще е разпределител на Хебър през новия сезон.

Новината бе обявена от volleynews.it.

33-годишният Микеле Баранович публикува емоционален пост в Инстаграм, с което обяви официално, че напуска досегашния си клуб Топ Волей (Чистерна).

„Беше чест да бъда ваш капитан“, написа Баранович.

“Роденият през 1989 година плеймейкър не го казва, но изглежда България е в неговото бъдеще: той ще се присъедини към италианската „колония“ в Хебър с Джулио Саби и Якопо Масари”, пишат във volleynews.it.

„Две години минават светкавично – продължи разпределителят – и на това място пускам корени, защото истината е, че наистина съм добре. Изглежда като щастлив край, но не всички истории завършват така, както си представяме, също и защото това не е приказка, а реален живот, където всичко може да се промени, особено ако спортът е вашата работа. Време е да поема по нов път, така че да, много неща ще се променят, но със сигурност не уважението и привързаността, които ме свързват с този клуб и с хората, които са част от него“.

„За мен беше чест да бъда ваш капитан – завърши Баранович – Надявам се, че съм оставил положителен спомен, както и вие го оставихте в мен. Специални благодарности на Кандидо Гранде за готовността, показана към мен и моето семейство, благодаря на Фабио Соли и неговия екип за доверието, което ми бе оказано, благодаря на моите съотборници за това невероятно приключение и благодаря на всички вас, че ни повярвахте до последния ни двубой. С любов, надявайки се, че е сбогом”, добави Микеле Баранович.

Така ако Микеле Баранович ще е новият разпределител на Хебър, това означава, че “тигрите” ще се разделят с австриеца Александер Туш, който дирижираше играта на тима воден от Камило Плачи през сезон 2022/2023.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *