25.06.2024

Алберто Джулиани и още двама казаха край на ВК Хебър

0
Spread the love

Алберто Джулиани е последният човек, който ще напусне волейболните вицешампиони от Хебър. Трикратният шампион на Италия, спечелил Чалъндж къп и гръцкото първенство с Олимпиакос си тръгва от „тигрите“, а преди малко с Хебър се разделиха последните двама волейболисти – Мартин Симеонов, който е в отбора от 2016-а и либерото Петър Каракашев – в Пазарджик от 2017 година.

Така в следващия мач от първенството срещу Нефтохимик 2010 в петък (8 декември, 19.00 часа) е напълно възможно Хебър да излезе с непълна група. В нея ще са юноши на клуба, като сега на пожар се търсят две-три нови попълнения от юношески отбор от региона. Лошото е, че треньорът на „Нафтата“ Атанас Петров няма как да спаси бившия си тим Хебър от резила, тъй като в състава му няма юноши.

Проблемът пред новия кмет на града дойде и след факта, че на волейболистите не им бяха плащани заплати за септември и октомври (б.а. преди неговото назначаване) и няма как да бъдат сега платени. По правилник при две неплатени заплати волейболистите могат да си тръгнат по вина на клуба. Така и стана.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *