18.06.2024

Айкут Айдън: Време е да се отблагодаря на Хебър, оставам!

0
Айкут Айдън - ВК Хебър
Spread the love

Помните ли човекът, който спаси живота на треньора Драган Иванов, който колабира по време на мач на волейболния отбор? Това бе Айкут Айдън, който всички в Пазарджик познават като Аби. За своята смела постъпка да се намеси в тежкия момент с адекватни действия, турчинът бе награден и се превърна в герой за феновете на играта. Той е статистик на „тигрите“ от 2020 година и определено смята да продължи кариерата си тук, в Пазарджик.

Това той споделя през турския сайт Mintonette.com.tr.

Айкут споделя за резултата от местните избори и решението на новата управа да не отделя досегашните средства за тима, разказва за волейболистите, които си тръгнаха по средата на есенния полусезон, както и треньорът Алберто Джулиани, който бе начело и на турския национален отбор.

„Получих предложение от Турция. Имахме дълги дискусии. Благодаря на всички проявили интерес. Най-накрая реших да остана тук.“, споделя Аби и допълва, че от Пазарджик има много красиви спомени. Айкут не забравя и нещо друго: „Те изпратиха помощ на Турция от мое име по време на земетресението миналата година, това е много прост пример. Сега, когато моят клуб е в тази ситуация и президентът на клуба ми каза „остани и нека се оправим“, не се чувствам комфортно да оставя нашия президент. Сега работя като помощник треньор тук. И за мен ще бъде ново преживяване. Продължаваме с изцяло млади състезатели. Честно казано, вълнувам се. Ако успеем да запазим младия отбор в лигата, въпреки негативите, ще напишем друга история в Пазарджик. Честно казано, не пропуснах възможността да имам главна роля в историята. Не бих заменил тази вълнуваща битка за нищо“ споделя пред медията Айдън.

„Моят план е първо да завърша този сезон добре. След това да стигна до кариерата, към която се стремя. Тук правим дългосрочни планове. Ние проектираме какво можем да направим в дългосрочен план“, завършва турският статистик на ВК Хебър.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *